Doe Kalender: “Samen is leuker”

In een gezamenlijke inspanning om eenzaamheid in de Bossche gemeenschap tegen te gaan, heeft Galant in samenwerking met gemeente ’s-Hertogenbosch een ‘doe-kalender’ gelanceerd. Het initiatief biedt individuen en bewoners van zorg- en welzijnsinstellingen de kans om onder het motto ‘Samen is Leuker’ laagdrempelige activiteiten te bezoeken die niet alleen het welzijn bevorderen, maar ook een brug slaan tussen mensen. De doe-kalender biedt een breed scala aan gratis en voor iedereen toegankelijke activiteiten in de Gemeente ’s-Hertogenbosch. Of het nu gaat om kunst en cultuur, sport, sociale bijeenkomsten of educatieve workshops, de Galant doe-kalender ‘Samen is Leuker’ biedt voor iedereen iets leuks.  

We geloven sterk in de kracht van samen. Daarom roepen wij jullie hulp in om de kalender onder de aandacht te brengen bij de beoogde doelgroep via jullie netwerk. We waarderen het enorm wanneer jullie de doelgroep wijzen op de kalender, de link naar de website delen in je netwerk, of via andere geschikte kanalen. Met jullie medewerking kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken en hen aanmoedigen deel te nemen aan activiteiten die bijdragen aan een gevoel van verbondenheid in de maatschappij. 

Bekijk hier de Galant doe-kalender ‘Samen is Leuker’ 

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Galant, meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan onze homepage: https://www.galant.nl/

Samen maken we het verschil! 

Plaats een reactie